Home Old

Massagepraktijk Purmerend

Latissimass

Massage aan huis en op locatie in Purmerend en omgeving.

Over Mij

Welkom op mijn site! 

Mijn naam is Ulrike. Door fulltime als masseur te werken heb ik al veel ervaring in het  massage vak opgedaan. Daarnaast volg ik verschillende opleidingen en cursussen en wissel ik kennis uit met collega masseurs, zo verruim ik mijn kennis en kunde steeds verder.

Ik werk zowel in mijn praktijk in Purmerend Overwhere als ambulant, wat betekent dat het ook mogelijk is dat ik bij jou thuis of op locatie kom met mijn massagetafel. Wat is er nou fijner dan niet de deur uit te hoeven, maar gewoon in je eigen vertrouwde omgeving gemasseerd kunnen worden? Neem gerust contact op voor meer informatie. Wie weet tot snel!

Voor wie ik gewerkt heb

Masseur Spa Zuiver
Masseur Aan De Deur
Massage op Event
Fort Beemster
muller massage

Prijzen

Voor deze massages kunt u terecht bij LatissiMass

Sportmassage

€49,50- (60min.)
€69,50 (90min.)

Bij een sportmassage worden stijve en stramme spieren aangepakt en spierknopen opgeheven waardoor jouw spieren zich weer kunnen ontspannen en je je lichamelijk en geestelijk prettiger voelt. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van cups.

Ontspanningsmassage

€49,50- (60min.)
€69,50 (90min.)

Bij een ontspanningsmassage gaat het vooral om het ontspannen van lichaam en geest. Even rust in je hoofd, na alle hectiek van de dag. Weer even tot jezelf komen, iets wat in deze drukke tijden nog wel eens vergeten wordt. 

Zwangerschapsmassage

€49,50- (60min.)
€69,50 (90min.)

Je lichaam veranderd tijdens je zwangerschap, waardoor helaas ook wel een wat vervelende klachten kunnen komen kijken. En juist het zo ontspannen mogelijk ervaren van je zwangerschap is het beste, zowel voor jezelf als voor je baby.

Voetreflex Massage

€25,- (30min.)
€49,50 (60min.)
Eerste twee behandelingen altijd 60min, daarop volgende behandelingen 30min.

Voetreflexmassage kan zowel therapeutisch als preventief ingezet worden bij emotionele en lichamelijke klachten. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt hiermee gestimuleerd. Bij voetreflexmassage wordt het algehele ontspanning of herstel van het evenwicht in het lichaam nagestreefd, zodat het lichaam weer naar zijn normale toestand terugkeert en weer normaal kan functioneren.

Stoelmassage

€22,50 (20min.)

Deze massage wordt op een speciale massagestoel uitgevoerd en wordt over de kleding heen toegepast, waarbij drukpunten worden behandeld. Hierdoor wordt de doorbloeding geactiveerd, spanning en stress wordt verminderd en de bloeddruk verlaagd. Voor bedrijven is het aanbieden van stoelmassages aan medewerkers zeker interessant, omdat dit het ziekteverzuim verminderd en de productiviteit verhoogd. Stoelmassage is fiscaal aantrekkelijk omdat dit volledig als bedrijfskosten opgevoerd kunnen worden en hierover hoeft geen loonbelasting betaald te worden.

Cupping

€49,50- (60min.)
€69,50 (90min.)

Hierbij wordt gebruik gemaakt van kunststof cups, welke in mindere of meerdere mare vacuum worden gezogen op de huid, wat tot gevolg heeft de huidlagen, het bindweefsel en de spieren “gelift” worden. Waardoor de doorbloeding stevig geactiveerd wordt en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Tarieven zijn incl. 21% BTW en incl. gebruik van alle materialen. Buiten 20km van mijn woonadres wordt €10,- extra in rekening gebracht.

Afhankelijk van de klacht(en) wordt er altijd vooraf besproken of er meer tijd nodig is. Om het beste resultaat te verkrijgen is regelmatig masseren noodzakelijk. 1 keer per week/1 keer per 2 weken.

Betalingen kunnen contant of middels een betaalverzoek voldaan worden. (Betaalverzoek binnen 48uur te betalen.)

Wat klanten over mij zeggen

Elke 6 weken laat ik mij masseren, dat is ook echt nodig! Gelukkig weet Ulrike hier raad mee.
Super professioneel, weet precies wat ze doet, echt top! En het fijne is dat ze ook nog aan huis komt, je hoeft er de deur niet voor uit.

Marga

Schoonheidsspecialisten

MASSAGE Quote

“We have nothing to fear but missing our massage appointment time.”

– Franklin D. Roosevelt

Neem contact op

Amstellaan 2, 1442RX Purmerend

u.hilken17@gmail.com

06 289 764 58